Gratis Aanmelden

Sex met wulpse shemale (36)

BlackTyra (36)

Ik ben Tyra een hete shemale. Het stappen heb ik op mijn leeftijd wel gezien, wel hou ik nog wel van een feestje, maar die leuke man vind ik maar niet.

Maak contact met haar
  1. Naam: BlackTyra
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 23/3/1986
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met wulpse shemale BlackTyra van 36
Gillian (40)
★★★★☆
De langste leuter onder de stevigste borsten! Wie me ziet wil me hebben! Ik neuk je graag grondig in je soppende sterretje en strijk ondertussen met mijn harde tepels over je rug. Mijn sugardaddy verzorgt me financieel geweldig maar ik wil ook wel eens wat jongers om te bestijgen. Gewoon voor af en toe, lekker geil aan elkaars leuter sabbelen
Klaarkomen met lekkere trans
ShemaleMelanie (31)
★★★★★
Voor mijn werk ben ik veel onderweg en slaap regelmatig in een hotelletje. Zowel in Nederland als Belgi . Maar saai is het wel in zo een groot bed dus dacht ik waarom geen lekkere vent uitnodigen als ik in de buurt ben? Samen douchen, heerlijk vrijen , van elkaars pik genieten ( ja ik ben een shemale) elkaars zaad drinken en noem het maar op! Beetje uitproberen wat we kunnen hebben en dan kun je gaan of lekker blijven slapen, vind het wel een strak plan van mij toch?
Sex met hete shemale
DiscreteAnaleSex (36)
★★★★☆
Als ik mijn slipje voor je opzij doen, wil jij dan je vinger in mijn kontje steken? Als je me dan met je andere hand af wil trekken, zal ik kronkelen van genot en in ruil doe ik natuurlijk daarna wat jij maar lekker vindt. Wees wel discreet!
Sex met geile shemale
HeteCaar (25)
★★★★★
Lange haren, bruine ogen, sexy, uitdagend en heel veel zin om een man te verleiden. Ik heb een vriend, maar ach wat niet weet wat niet deert. Hij heeft zoiets van de buit is binnen en doet nu niks meer om het mij naar de zin te maken. Zo jammer en ik verlang er zo naar! Ik wil geneukt en gepijpt worden door iemand die net zo geil is als ik.
Daten met wulpse ladyboy
Tittieboy (37)
★★★★★
Ik heb kleine borsten maar mijn tepels zijn zo extreem gevoelig dat ik er van kan klaarkomen als jij er goed mee bezig bent.
Klaarkomen met sexy trans
RoxyShe (31)
★★★★★
Hoi hoi hier sta ik dan.. Ik vind het altijd wel lastig om iets over mezelf te vertellen. Maar ik ben gewoon op zoek naar een leuke man om leuke en spannende avontuurtjes te beleven. Dat met jezelf spelen gaat me vervelen en wil nou wel het echte vlees voelen.
Neuken met eenzame shemale
Mientje
★★★★★★★★★★
Ben regelmatig beschikbaar voor one-night-stands, dus als je zin hebt in een nachtje sex met een jonge shemale zoals ik, laat dan even wat van je horen!
One-night-stand met Mientje
Gioia
★★★★★★★★★☆
Ik ben een ladyboy met mooie ronde borsten en een lekker penisje en ik zoek iemand die mij wil komen verwennen met fijne seks en heerlijke massages en wil ook gelikt worden.
One-night-stand met Gioia
Alies
★★★★★★★★★★
Ik ruk me vaak af wat ik heerlijk vind, maar het lijkt me leuker om die samen met iemand te doen. Met wie ik regelmatig lekkere sex kan hebben. Let op: ik ben een shemale.
Relatie met Alies
Kathelijn
★★★★★★★★★★
Ik ben een eenzame ladyboy op zoek naar een vaste partner voor een relatie. Ik val op wat oudere mannen. Ik heb nog niet zo veel ervaring, maar sta wel open voor veel dingen.
Relatie met Kathelijn
© 2024 trannyneuken.nl